Nyheter

Reform Society erbjuder AI-verktyg i kampen mot Corona

Reform Society har tagit fram ett innovativt bevakningsverktyg, Coronakollen. Verktyget är en digital omvärldsbevakare som bygger på en AI-styrd rekommendationsmotor. Vår mobilapplikation uppdaterar med relevant och korrekt information varje halvtimme från pålitliga och korrekta källor. ”Vår omvärld står inför en..

Reform Society växer strategiskt och digitalt

Reform Society fortsätter sin snabba tillväxt. Intäkterna ökade med 20 procent under räkenskapsåret 2018/19 samtidigt som resultatet hamnade på sju procent eller 5,5 miljoner kronor. Hälften av vinsten återinvesteras i bland annat teknikutveckling för att bli mer konkurrenskraftiga i Sverige..

REFORMKLUBBEN VÄRVAR POLISENS PRESSCHEF

Reformklubben värvar Sara Kvarnström Nilsson, presschef för Polisen. Hon stärker byråns erbjudande inom ledningskommunikation samt inom medie- och krishantering. – Vi är mycket glada för att ha kunna knyta Sara till oss. Hennes långa erfarenhet som rådgivare på ledningsnivå möter..

HAR VI EN SJUKVÅRD I RUIN?  Vård i kris, vårdköer, brist på vårdplatser…

Den mediala bilden säger att den svenska sjukvården inte räcker till, inte för alla och inte alltid. Den visar även att det finns många problem med den offentligt finansierade vården.  Hur tar vi steget mot en positiv förändringsresa? Åsikterna är..

JOHAN ASSARSSON TILL REFORMKLUBBEN

Reformklubbens hälsoteam fortsätter att växa och anställer Johan Assarsson, tidigare vd på Inera. Johan har mångårig erfarenhet av att arbeta i politiskt styrda verksamheter bland annat som regiondirektör i Västra Götalandsregionen.  – Vi är mycket glada över att ha Johan hos..

REFORMKLUBBEN SATSAR INOM SOCIAL HÅLLBARHET

Reformklubben stärker sitt erbjudande inom social hållbarhet och värvar Ihsan Kellecioglu från Delegationen mot segregation. Ihsan har mångåring erfarenhet av sociala frågor från såväl offentlig som ideell sektor. Samtidigt fortsätter Reformklubben växa och rekryterar ytterligare en konsult till samhällsbyggnadsteamet. -Vi..

Vi åker till USA! Vill du med?

”Den viktigaste striden under vår livstid är att besegra Donald Trump” Så uttryckte sig Michael Bloomberg när han nyligen meddelade att han tänker kandidera för Demokraterna i årets amerikanska val. Vi låter den saken vara osagd, men vi kan lova..

Reform Society rekryterar framgångsrik kampanjchef från Europa

I våras var de gröna partierna de stora vinnarna i EU-parlamentsvalet. Nu värvar Reform Society EU Greens kampanjchef Sybren Kooistra. Kooistra har tidigare varit kampanjchef för Holländska GroenLinks som i senaste riksdagsvalet gick från 4 till 14 mandat och som..

Reform Society rekryterar Silvia Barklund som byråchef för Relevance

Reform Societys digitala mediebyrå Relevance har fått en rivstart. Efterfrågan på skräddarsydda digitala medieköp från kunder inom det samhällspolitiska området är stort. För att klara efterfrågan rekryteras Silvia Barklund som ny byråchef, och fler rekryteringar är att vänta inom kort…

Reformklubben växer i Göteborg

Reformklubben fortsätter satsningen i Göteborg och anställer Malin Malm som närmast kommer från rollen som kommunikationschef på Midroc Properties. – Det känns mycket spännande att vara tillbaka i Göteborg och den fantastiska samhällsutveckling som sker här. Jag ser mycket fram emot att..