Reform Act storsatsar i höst och rekryterar Anna Lundeborg från Åkestam Holst

Som en del av en större satsning i höst, rekryteras Anna Lundeborg som strategichef för att vässa det strategiska erbjudandet. 

– Reform Act har positionerat sig som den främsta byrån för medlemsstyrda och idéburna organisationer, vilket innebär en speciell strategisk utmaning. Med Anna i spetsen stärker vi vårt erbjudande och kan på ett ännu bättre sätt hjälpa organisationsvärlden med de digitala och strategiska utmaningar som finns idag och kommer finnas imorgon, säger Viken Wetlesen, byråchef.

Anna Lundeborg kommer senast från Åkestam Holst, där hon jobbat som digital strateg med några av Sveriges största varumärken och många prisbelönta kampanjer och strategier de senaste åren.

– Som jag ser det är Reform Act är en av Sveriges viktigaste byråer. Det är superinspirerande för mig att komma hit och kunna applicera min erfarenhet och kunskap på något som betyder mer än kommersiella budskap, att göra skillnad och kunna spela en betydande roll i samhället, säger Anna Lundeborg.

Många organisationer är ställda inför en digital utmaning och ligger ofta efter det privata näringslivet som har helt andra resurser och mediabudgetar.

– Det Reform Act har att erbjuda är i helt i linje med vad jag brinner och står för. Sverige har en kultur och tradition av starka organisationer och föreningar med ambition att göra skillnad. För mig att komma in i ett sådant här sammanhang är supergivande. Med min erfarenhet från den kommersiella världen är jag övertygad om att vi kan erbjuda branschen ny kunskap som kommer bidra till att vi skapar ännu större effekter för våra kunder, säger Anna Lundeborg.

Om Reform Act

Reform Act är bäst i Sverige på engagemangsdrivna och digitala kampanjer. Vi är byrån som utmanar, överraskar och skapar resultat för organisationer som engagerar. Vi jobbar nära kunden i hela processen och kan deras marknad. Det märks på vårt engagemang. Och på resultatet. Vi gör kunder till fans, medlemmar till aktivister och invånare till aktiva medborgare. Människor vill engagera sig. Reform Act ser till att det händer.

Kontakt

Anna Lundeborg, strategichef, 0733 64 13 21, anna.lundeborg@reformact.se

Viken Wetlesen, byråchef, 0706 92 06 93, viken.wetlesen@reformact.se